joi, 1 februarie 2018

Vacanta in nordul Italiei cu motocicleta

   Un singur lucru este mai frumos decat o excursie in Italia:O excursie in Italia cu motocicleta! Familia Biris cunoscuta foarte bine in comunitatea moto din Romania se ocupa cu importul de motociclete in Romania de cativa ani buni. Au facut sute de motociclisti fericiti prin seriozitatea lor. Ei doresc sa organizeze in curand o scurta vacanta de 3-4 zile in nordul Italiei, in zona muntilor Alpi.
   Traseul nu este inca stabilit datorita nenumaratelor posibilati, insa sunt deschisi la orice sugestie. Ei doresc sa puna la dispozitie motocicletele pentru tur. Acestea vor fi cat mai noi ,diversificate si mai accesorizate astfel incat sa ofere maximul de comfort si toata lumea sa isi gaseasca motocicleta potrivita. Se poate pune la dispozitie si transportul din tara pentru motocicleta pesonala pentru un cost suplimentar.
  Cei care vor participa vor fi asteptati vineri dimineata la aeroportul din Bergamo(Milano) si vor fi cazati la un hotel cu care colaboreaza sotii Biris. Dupa un pranz cu preparate locale deosebit de gustoase va incepe plimbarea prin alpi pana seara. La intoarcere se va pune la dispozitie un meniu italian gustos pentru cina. Zilele urmatoarea vor avea aproximativ acelasi orar. Tururile care se pot face sunt:
  • Tur 1: Pasul Stelvio, Pasul Gavia, Pasul Mortirolo
  • Tur 2: Pasul Crocedomini, Pasul Maniva, Pasul Presolana, Pasul Schilpario, Pasul Vivione
  • Tur 3: Lago di Iseo, Lago di Garda, Lago di Ledro, Lago d'Idro
  • Tur 4: Pasul Aprica, localitatea Tirano, localitatea Bormio, Pasul Forcola, Pasul Foscagno,   Localitatea Livigno, localitatea St. Moritz (Elvetia)
Exista flexibilitatea de a alege si alte locatii. Ca si tarif estimativ ar fi in jur de 300-350 de euro pe persoana (cu factura/bon fiscal). Suma cuprinde transportul la aeroport in Italia, motocicleta la dispozitie, ghid, cazare 2 nopti (daca ramane pe varianta cu sejur de 3 zile) si micul dejun. Clientii trebuie sa-si achite biletele de avion, pranzurile/cina(ramane de stabilit daca cine va fi cuprinsa in pretul total) si eventual asigurarea personala de calatorie(este recomandat).

Datele de contact sunt: 
  • cos75mari@yahoo.it
  • telefon/whatsApp: 0039 327 58 18 788

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu